O nama

Image

O nama

Gumaplast d.o.o.

Poduzeće Gumaplast d.o.o. osnovano je kao plod dugogodišnjeg rada u gumarsko-plastičarskoj industriji. Razvoj tvrtke Gumaplast traje preko 50 godina, a nastala je kroz rad i stjecanje znanja u poduzeću RIS te K.K. Zaprešić.

Poduzeće je specijalizirano za proizvodnju proizvoda iz gumenih i plastičnih masa. Prvenstveno se bavilo trgovinom gumeno-tehničke robe, no sve većom potražnjom prepoznaje prednosti iskustva i znanja proizvodnje gumeno-tehničke robe, te pokreće proizvodnju iste.

Razvoj tvrtke

Kroz razvoj gumeno-tehničkih proizvoda javlja se potreba za proizvodnjom proizvoda iz plastičnih masa, stoga poduzeće kreće u nabavu strojeva za preradu plastičnih masa te danas proizvodi širok spektar brizganih proizvoda za razne industrije.

Povećanim brojem upita, poduzeće pokreće proizvodnju ekstrudiranih mekanih i tvrdih PVC brtvi, brtvi s dvostranoljepivom trakom te koekstrudiranih brtvi.

Poslovanje

Poslovanje

Poduzeće Gumaplast postepeno usvaja modernizaciju proizvodnje i poslovanja kako bi svakom pojedinom kupcu i poslovnom partneru isporučilo proizvod traženih karakteristika i kvalitete u minimalnom roku.

Iz vlastitog proizvodnog programa može ponuditi preko 1400 različitih poluproizvoda i proizvoda za razne namjene i industrije te posluje s preko tristo stalnih klijenata i partnera. Poduzeće tijekom cijelog svojeg razvoja ulaže u strojni i alatni kapacitet.

Recikliranje

Recikliranje

Posebna pažnja pridaje se aktivnostima učinkovitog gospodarenja otpadom. Otpadana plastika reciklira se u našem proizvodnom pogonu i redovito koristi kao ulazni materijali u proizvodnji određenih plastičnih proizvoda.

Osim postojećeg proizvodnog programa u mogućnosti smo ponuditi izradu proizvoda prema zahtjevu kupca iz raznih kvaliteta materijala.

Kontakt informacije

Adresa
Nova Ulica 1A
10 294 Pojatno

E-mail
info@gumaplast.hr

Mobitel
+385 98 669 425

Obavezni podaci

Uprava: Ivan Gvozdanović

OIB: 81114623811

Matični broj (MB): 05549515

IBAN: HR5323600001102977104

SWIFT: ZABAHR2X

Sufinancirano sredstvima Zagrebačke županije
Image