Katalog blistera i garnitura

Katalozi

Blisteri i garniture

Tvrtka Gumaplast d.o.o. nastala je kao plod dugogodišnjeg rada u gumarsko-plastičarskoj industriji. Razvoj tvrtke Gumaplast traje preko 50 godina, a nastala je kroz rad i stjecanje znanja u poduzeću RIS te K.K. Zaprešić.

Poslujemo na svim područjima gospodarstva, a jedno od njih je i širok asortiman raznih proizvoda: brtvila, manžeta i drugih proizvoda iz raznih kvaliteta materijala namijenjenih svakom domaćinstvu i industriji.

Tijekom godina poslovanja u suradnji sa poslovnim partnerima razvili smo širok program tipskih garnitura i blistera, a svakodnevno isti i proširujemo u skladu sa potrebama kupaca i tržišta.

Svakodnevno pratimo tehnologiju i novine u području prerade gume i plastičnih masa te na taj način nastojimo zadovoljiti sve potrebe kupaca.

Pored sanitarnog programa nudimo širok program vulkaniziranih, ekstrudiranih, špricanih- brizganih i štancanih proizvoda.

Blisteri i garniture
Blisteri i garniture
Preuzmi katalog

Svjesni smo svoje okoline i konkurencije, te u skladu sa time, pronašli smo svoju poziciju kao kvalitetan, odgovoran i pouzdan proizvođač, koji je u mogućnosti u kratkom roku riješiti i najzahtjevnije izazove.

Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju i veselimo se svakom novom poslovnom partneru.

Image

Imate upit?

Osim postojećeg proizvodnog programa u mogućnosti smo ponuditi izradu proizvoda prema zahtjevu kupca iz raznih kvaliteta materijala.

Kontakt informacije

Adresa
Nova Ulica 1A
10 294 Pojatno

E-mail
info@gumaplast.hr

Mobitel
+385 98 669 425

Obavezni podaci

Uprava: Ivan Gvozdanović

OIB: 81114623811

Matični broj (MB): 05549515

IBAN: HR5323600001102977104

SWIFT: ZABAHR2X

Sufinancirano sredstvima Zagrebačke županije
Image